ČENGDU I DALJE BEZ PORAZA: Portugalac doživeo prvi poraz na klupi "imperijalne straže"

O. M.

03. 07. 2023. u 10:08

ČENGDU Ćinbao dočekuje Peking Guoan u 14. kolu kineske Superlige. Utakmica se igra od 13.35 na stadionu Feliks hil u Čengduu.

ЧЕНГДУ И ДАЉЕ БЕЗ ПОРАЗА: Португалац доживео први пораз на клупи империјалне страже

Foto: Profimedia

Domaća ekipa je treća na tabeli sa 27 bodova, pet manje od Šangaj porta i jednim manje od Šangaj šenhue koja ima meč više. Gosti iz glavnog grada su sedmi sa 18 bodova.

Čengdu je jedna od dve neporažene ekipe u Superligi, ima sedam pobeda i šest remija uz gol razliku 22:12. 

Pre deset dana ispali su iz Kupa posle poraza na penale od drugoligaša Čongking Tongliang Longa ali to ne umanjuje impresivan dosadašnji tok sezone za ekipu korejskog stručnjaka Seo Jung-vona.

Što se tiče Pekinga, ova ekpa od početka sezone igra po sistemu toplo-hladno. Otvorili su sa četiri utakmice bez pobede, pa ušli u seriju od pet mečeva bez poraza. U poslednjem kolu izgubili su kod kušće od Šangaj porta sa 2:1. Prvi su postigli gol i to preko nekadašnjeg fudbalenjra zagrabačkog Dinama Arijana Ademija, ali je n poništen zbog ofsajda.

Bio je to prvi poraz novog trenera Rikarda Soareša nakon što je sredinom juna zamenio Stenlija Menza na klupi na kojoj su nekada sedeli srpski stručnjaci Milovan Đorić, ljupko petrović i Aleksandar Stanojević.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)