NA ČANGČUNOVIM MEČEVIMA MREŽE NE MIRUJU: Gosti žele priključak gornjem delu tabele

O. M.

03. 07. 2023. u 09:28

ČANGČUN Jatai dočekuje Henan Songšan Longmenu ovog ponedeljka od 12.35 po našem vremenu na stadionu Divelopment eria u Čangčunu.

НА ЧАНГЧУНОВИМ МЕЧЕВИМА МРЕЖЕ НЕ МИРУЈУ: Гости желе прикључак горњем делу табеле

Foto: Profimedia

Domaćin je šesti na tabeli kineske Superlige sa 20 bodova iz 13 utakmica i pokušaće pobedom da uhvati priključak za vodećim ekipapa. Prva dva mesta vode u azijsku Ligu šampiona, a drže ih šangajski klubovi Port i Šenhua sa 32, odnosno 28 bodova.

Čangčun je ovu sezone počeo mnogo bolje nego prethodnu koju je završio na 13. mestu, ali je sa tri porazua u poslednje četiri utakmice dosta pokvario utisak. Doduše, dve od te tri utakmice su bila gostovanja, a jedini put kad su igrali kod kuće dočekali su raspoloženi Šangaj port. Pobedili su Šenžen sa 4:1 pre nego što su istim rezultatom izgubili od Šangdonga, a u međuvremenu su u Kupu pobedili Nandžing sa 4:3. 

Mnogo golova pada na utakmicama ove ekipe, na sedam od poslednjih deset došlo je 4+. Čangčun je sa 24 postignuta gola najefikasniji tim kineske Superlige, ali je primio isto toliko, po čemu je treća najgora odbrana lige.

Gostujuća ekipa je jedanaesta na tabeli sa 15 bodova, šest više od zone ispadanja od koje žele još više da se udalje i približe se gornjem delu tabele. Za razliku od Čangčunga Henan i postiže i prima malo golova, u proseku na njihovim mečevima pada nešto manje od dva gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,80) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)