ŠAMROK ŽELI ČETVRTU U NIZU: Dandalk četiri godine čeka na titulu

O. M.

30. 06. 2023. u 12:00

DERBI 22. kola irske Premijer divizije igra se u Dandalku gde domaći tim dočekuje lidera Šamrok roverse. Utakmica se igra na Orijel parku od 20.45.

ШАМРОК ЖЕЛИ ЧЕТВРТУ У НИЗУ: Дандалк четири године чека на титулу

FOTO: Profimedia

Od osvajanja titule pre četiri godine, Dandalk nije uspeo da završi sezonu na jednom od prva dva mesta. Ovu godinu najavljivali su kao "njihovu, ali trenutno su četvrti na tabeli sa 36 bodova, što je tri boda manje od pozicije koja donosi plasman u evrokupove

Njihov poslednji meč protiv Sent Patriksa završen je nerešenim rezultatom 1:1, čime je prekinut njihov niz od tri pobede. Međutim, činjenica da su uspeli da dođu do boda iako su bili lošiji i gubili svakako može da podigne samopouzdanje pred gostovanje najjačeg tima u ligi.

Šamrok je u trci za četvrtom uzastopnom titulom, čime bi došli na korak bliže rekordu koji drži Bohemijans koji je u periodu od 1999. do 2004. pet puta zaredom bio šampion Irske.

Šamrok je oba puta ove sezone pobeđivao Dandalk, bilo je 2:0 u Dablinu i 4:0 u Dandoku. Prošle godine Dandalk je uspeo da pobedi jednu od četiri utakmice, dva puta je slavio Šamrok, a jedan meč završen je bez pobednika. 

Zanimljivo je da u susretima ove dve ekipe već gotovo pune dve godine nije došla igra "oba tima daju gol". Možda je posle sedam utakmica vreme da se to desi, naročito ako se zna podatak da je Dandalk igrao "GG" u sedam poslednjih utakmica kod kuće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)