FLAMENGO MOŽE DO PRVOG MESTA: ''Idoli naroda'' bi da ponove partiju iz prvog kola

V.M.

28. 06. 2023. u 13:00

U poslednjoj utakmici grupne faze Kopa libertadoresa Flamengo će dočekati Aukas.

ФЛАМЕНГО МОЖЕ ДО ПРВОГ МЕСТА: Идоли народа би да понове партију из првог кола

FOTO: Tanjug/AP

Flamengo se vratio na pobedničke staze u Seriji A kada je proteklog vikenda pobedio Santos sa 3:2. To je bio bitan trijumf za samopouzdanje ekipe koja je meč pre toga doživela bruatalan poraz od Red Bul Bragantina, 0:4.

Četa Horhea Sampaolija se sada okreće Kopa libertadoresu u kojem zazuima drugo mesto u grupi ''A'' sa dva boda manje u odnosu na vodeći Rasing kojeg je porazila u prošlom kolu rezultatom 2:1.

''Lešinari'' su prošle godine osvojili svoj treći Kopa Libertadores savladavši Atletiko Paranense u finalu pogotkom Gabrijela Barbose u završnici prvog poluvremena.

Sa druge strane, Aukas nema šanse za nokaut fazu, ali zato može do Kopa sudamerikane. Gost je zadnji na tabeli ali ima samo bod manje od trećeplasiranog Nublensea i ako bi ga pretekao domogao bi se šesnaestine finala po kvalitetu drugog najboljeg takmičenja u Južnoj Americi.

Ekvadroski predstvanik je ostvario samo jednu pobedu u Kopa libertadoresu ove sezone i to upravo protiv Flamenga u prvom kolu (2:1), pa iam prava da se nada da može do tri boda na večerašnjem duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)