ITALIJANIMA TRIJUMF OSIGURAVA NOKAUT FAZU: ''Vikinzi'' prizivaju čudo

V.M.

28. 06. 2023. u 13:39 >> 13:39

U trećem kolu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, ''azurini'' će tražiti bodove za prolaz protiv prežaljene Norveške.

ИТАЛИЈАНИМА ТРИЈУМФ ОСИГУРАВА НОКАУТ ФАЗУ: Викинзи призивају чудо

Foto Profimedia

Italijani su takmičenje otvorili porazom od Francuske (1:2), ''azurini'' su se propisno ispromašivali na toj utakmici, a nije im pomogla ni činjenica da su igrali sa igračem više poslednjih 15 minuta. 

Ipak, nisu dozvolili da ih to poremeti i u drugom kolu su u jako zanimljivoj utakmici savladali Švajcarce sa 3:2. Odigrali su sjajno u prvom delu, nakon kojeg su vodili sa 3:0, Švajcarci su ekspresno postigli dva gola u 47. i 52. minutu, ali Italijani su se sabrali i osvojili bitna tri boda.

Upravo zbog tog trijumfa su drugi na tabeli jer imaju bolji međusobni skor od Švajcaraca što znači da im pobeda osigurava prolaz, a eventualno i bod (ukoliko Švajcarska ne pobedi Francusku).

Sa druge strane, Norvežani su gotovo sigurno ispali sa takmičenja. Izgubili su na prve dve utakmice od Švajcarske (1:2) i Francuske (0:1) i jedini način za prolaz im je ubedljiva pobeda protiv Italijana, kao i da Francuska savlada Švajcarsku.

Kvalitet je na strani nominalnog domaćina i verujemo da će on to i pokazati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana