BOKA JUNIORS GOSTUJE NA "MALVINIMA": Domaćin ne zna za pobedu više od 12 godina

O. M.

22. 06. 2023. u 14:12 >> 14:12

BOKA JUNIORS gostuje Godoj Kruzu u 21. kolu argentinske Lige profesional.

БОКА ЈУНИОРС ГОСТУЈЕ НА МАЛВИНИМА: Домаћин не зна за победу више од 12 година

Foto Profimedia

Domaćin nije uspeo da pobedi Boku u prvenstvenoj utakmici od februara 2011. godine, a ovog petka na stadionu "Argentinski Malvini" biće odigran njihov 15. meč u tom periodu.

Posle 20 odigranih utakmica u popularnoj "primeri" Godoj je 10. sa 29 bodova, dok je Boka pozicionirana odmah ispod sa bodom manje. Istovremeno, to je bod manje od devete pozicije na kojoj je trenutno Argentinos juniors, a koje vodi u kvalifikacije za Kopa Sudamerikana. Teško je poverovati da Boka sledeće godine neće igrati Kopu libertadores, a ako to ne ostvari preko Lige, imaće popravni kroz Kup gde je u šesnaestini finala čeka gostovanje Barakasu.

Boka juniors je u prethodnom kolu Lige odigrala nerešeno 1:1 protiv Lanusa na stadionu "Alberto Hose Armando", a Godoj Kruz je izgubio sa 2:1 na stadionu "Monumental Presidente Hose Fiero" od Atletiko Tukumana.

Kada su se dve ekipe poslednji put sastale u ligi, Boka je trijumfovala sa 1:0 prošle sezone na istom ovom stadionu. Jedini gol postigao je Luka Langoni u 40. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)