ADMIRALBET I BRITISH MOTORS NAGRAĐUJU – PRIJAVITE SE I OSVOJITE ŠKODU

A.B.

22. 06. 2023. u 13:51

Ne može da škodi, Škoda Fabija je uvek u modi!

АДМИРАЛБЕТ И БРИТИСХ МОТОРС НАГРАЂУЈУ – ПРИЈАВИТЕ СЕ И ОСВОЈИТЕ ШКОДУ

Foto: AdmiralBet

Vreme je za novi giveaway! S obzirom da je počela sezona putovanja i godišnjih odmora, kladionica AdmiralBet i ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, British Motors, su spremili sjajno iznenađenje. Naime, svi zainteresovani će imati priliku da putem izvlačenja na Instagramu osvoje Škodu Fabiju, a ona može biti samo Vaša ukoliko ispunite ova 3 koraka.

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete ovu giveaway objavu, zapratite stranice @britishmotorspolovnavozila, @telesport, @sportskenet i @admiralbet_kladionica i tagujete dve osobe koje biste provozali u Vašim kolima.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 1. jul u 20 časova, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik Škode.

Ne čekajte, već uđite na Instagram, zapratite navedene profile, lajkujte i ostavite komentar na objavi i odvezite se u jun kao novi vlasnik Škode Fabije!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)