SEDAM DANA POSLE TRAGEDIJE: River u čast poginulog navijača

V.M.

12. 06. 2023. u 13:07 >> 13:07

NEDELjU dana posle tragične smrti navijača na utakmici Rivera i Difense i Hustisije, četa Martina Demikelisa gostuje Banfildu.

СЕДАМ ДАНА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ: Ривер у част погинулог навијача

FOTO: Profimeda

Na susretu Rivera protiv Difense i Hustisije, na čuvenom ''Monumentalu'' navijač je pao sa glavne tribine i preminuo na licu mesta, sudija Fernando Raspalini je momentalno prekinuo meč, a uprava kluba je zatvorila stadion na 24 sata kako bi se sprovela istraga i izjavila je saučešće porodici preminulog navijača.

Ipak, tri dana kasnije, višestruki prvak Argentine je igrao na svom terenu u okviru Kopa libertadoresa, odao je počast navijaču i savladao je Fluminense sa 2:0. 

Što se tiče samog prvenstva, ''milionerima'' ide odlično, prvi su na tabeli sa 41 osvojenim bodom i imaju poen više i dva odigrana meča manje od najbližeg pratioca, Taljeres Kordobe.

Sa druge strane Banfild igra katastrofalno i očekuje ga borba za opstanak u završnici prvenstva. Trenutno je 26. na tabeli i ima samo bod više od Arsenal Sarandija koji je poslednji na tabeli. 

Dovoljno o veoma slabim igrama gosta govori podatak da su izabranici Havijera Sanginetija postigli samo 12 pogodaka ove sezone. 

Golede su česta pojava u skorijim susretima današnjih rivala i na poslednja tri međusobna susreta mreža se tresla čak 11 puta.

Pre meča će biti održan minut ćutanja, a verujemo da će River u čast poginulog navijača nastaviti pohod ka tituli i osvojiti sva tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)