''ČEKIĆARI'' SE FOKUSIRALI NA EVROPU: Prilika za Brentford da dođe do nova tri boda

V.M.

14. 05. 2023. u 11:10

''PČELICE'' će ugostiti Vest hem u utakmici 36. kola Premijer lige.

ЧЕКИЋАРИ СЕ ФОКУСИРАЛИ НА ЕВРОПУ: Прилика за Брентфорд да дође до нова три бода

Tanjug/AP

Domaćin igra veoma dobro ove sezone i nalazi se na desetom mesto sa 50 osvojenih bodova. Nakon što je vezao tri meča bez poraza (dve pobede i remi), Brentford je proteklog vikenda izgubio na ''Enfildu'' sa 1:0, jedini gol na meču postigao je Mohamed Salah.

Ako neko voli da igra nerešeno ove sezone, to su ''pčelice''. Izabranici Tomasa Franka su odigrali ča 14 remija u dosadašnjem toku takmičenja, što je ubedljivo najviše u ligi.

Sa druge strane, Vest hem je u prošlom kolu savladao Junajted pred svojim navijačima pogotkom Benrame i tako skoro pa sigurno obezdbedio opstanak u eliti. Trenutno je 15. na tabeli i ima šest bodova više od Lidsa koji je prvi tim ispod crte. Ukoliko budu imali isto poena u gleda se gol-razlika, a tu veliku prednost ima današnji gost (-12 naspram -25).

Preko nedelje ''čekićari'' su u prvoj utakmici polufinala Lige konferencija savladali AZ Alkmar sa 2:1 i Dejvid Mojes će verovatno gledati da odmori nekoliko bitnih igrača pred revanš koji ih očekuje u četvrtak.

Ovo će biti treći duel današnjih rivala u tekućoj sezoni, u Premijer ligi je slavio Brentford sa 0:2, dok se Vest hem osvetio u FA kupu rezultatom 0:1.

Ekipa iz prestonice je mislima već u Holandiji, verujemo da će Brentford to iskoristiti i upisati nova tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!