''PLAVIM PTICAMA'' GORI POD NOGAMA: ''Stršljenovi'' i dalje imaju šanse za plasman u Premijer ligu

V.M.

19. 04. 2023. u 13:20

VOTFORD dočekuje Kardif od 20.45 na ''Vikeredž roudu''.

ПЛАВИМ ПТИЦАМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Стршљенови и даље имају шансе за пласман у Премијер лигу

Foto: Profimedia

Domaćin je trenutno 12. na tabeli, ali ima samo četiri boda manje od šestoplasiranog VBA i ima priliku da se bori za plasman u plej-of do samo kraja. Votford je u prošlom kolu prekinuo post i konačno je slavio, bio je bolji od Bristola rezultatom 2:0. 

''Stršljenovi'' nemaju pravo na kiks i moraju da pobeđuju sve utakmice do kraja i slabašni protivnik kao što je Kardif ne bi smeo da predstavlja problem za ekipu koja želi u elitu.

Nakon što je početkom meseca savladao Blekpul, Kardif je doživeo dva vezana poraza (Sanderlend, Šefild) i ponovo se nalazi blizu zone ispadanja. Prvi je tim iznad crte i to samo jer ima bolju gol-razliku od Redinga. 

Velšani su jedna od najgorih gostujućih ekipa u ligi i na 20 utakmica van svog stadiona osvojili su samo 18 bodova. Ono što je najveći problem za ''plave ptice'' je realizacija, izabranici Sabrija Lamušija su postigli premala 34 pogotka i najgori su napad Čempionšipa.

Na poslednjih pet međusobnih susreta prednost ima Votford koji je slavio četiri puta, dok je Kardif upisao jednu pobedu. Golovi su česta pojava i na ovih pet utakmica mreža se tresla 18 puta.

Verujemo da će ''stršljenovi'' osvojiti vredna tri boda pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna