BIĆE GOLOVA U DERBIJU: De Grafšapu koji se bori za plej-of u goste dolazi lider Cvole

O. M.

13. 03. 2023. u 13:10

DE GRAFŠAP dočekuje lidera holandske Erste divizije Cvole, u derbiju 30. kola.

БИЋЕ ГОЛОВА У ДЕРБИЈУ: Де Графшапу који се бори за плеј-оф у госте долази лидер Цволе

Foto Profimedia

Domaćin je na desetom mestu sa 39 bodova, dva manje od Mastrihta koji drži osmu poziciju, poslednju koja vodi u plej-of. Između njih je Jong AZ, koji ne može u viši rang pa time ni u razigravanje.

Cvole je prvi sa tri boda više od Heraklesa i ove dve ekipe verovatno će direktno u Erediviziju jer imaju značajnu bodovnu prednost nad trećeplasiranim Almerijom.

De Grafšap je posle eliminacije iz kupa od Ajaksa, u Erste diviziji vezao dve pobede, a na poslednjih osam utakmica ove ekipe prolazila je igra NG, jer je samo jedan tim postizao gol. Pet puta je Grafšap pobeđivao s nulom, a tri puta gubio u tom periodu.

Cvole je sredinom nedelje pobedio Viljem II na gostovanju 3:2, nakon što je prošlog vikenda demontirao Den Boš sa čak 13:0. 

Duel ovih ekipa u prvom delu sezone pripao je Cvoleu koji je pobedio sa 2:1. Poslednji put u Dutinhemu igrali su 2018, a Cvole je i tada pobedio (2:0). De Grafšap ima samo jednu pobedu u poslednjih deset međusobnih susreta.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
TO JE TO, DANAS POČINJE EVROPSKO PRVENSTVO! Ovih deset stvari o EURO 2024 treba da znate - čak i ako ne pratite fudbal

TO JE TO, DANAS POČINjE EVROPSKO PRVENSTVO! Ovih deset stvari o EURO 2024 treba da znate - čak i ako ne pratite fudbal

KADA počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024? Danas! Na portalu "Novosti" vas čeka ne samo kompletan raspored utakmica, satnica svih mečeva (razdvojena na raspored i po grupama i, posebno, po danima), već vas ovde čeka i svakodnevno izveštavanje sa najveće fudbalske smotre, uz obilje zanimljivosti, snimaka, prenosa, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika. A opet, ako vas fudbal i ne zanima previše, ovih deset stvari o šampionatu Evrope ipak treba znati.

14. 06. 2024. u 00:16

Komentari (0)

SRAM VAS BILO! Englezi se baš plaše Srbije, rade sve da podignu tenzije pred meč protiv orlova