TSC ŽELI U LIGU ŠAMPIONA: Kolubara bez poraza u Lazarevcu ovog proleća

O. M.

13. 03. 2023. u 10:20

POSLEDNjA utakmica 26. kola Mocartbet Superlige Srbije biće odigrana od 16.30 u Lazarevcu gde domaća Kolubara dočekuje ekipu TSC iz Bačke Topole.

ТСЦ ЖЕЛИ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Колубара без пораза у Лазаревцу овог пролећа

FOTO: M. Vukadinović

Lazarevčani su u borbi za plasman u plej-of, trenutno se nalaze na devetom mestu sa 30 bodova, koliko ima i osmoplasirani kragujevački Radnički, što znači da bi ih bod u utakmici protiv favorizovanih gostiju popeo u željeni gornji deo tabele.

Prošle srede Kolubara je osvojila bod na gostovanju Partizanu, a prethodnog vikenda savladala je Javor na svom terenu.

TSC je u utorak nesrećno izgubio od Crvene zvezde na svom terenu, čime je prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza. Ekipa iz Bačke Topole nalazi se na četvrtom mestu sa 49 bodova, jednim manje od trećeplasiranog Čuakričkog i pet manje od drugoplasiranog Partizana.

Današnji rivali sastajali su se četiri puta do sada, a više uspeha imala je ekipa iz Bačke Topole koja je ostvarila tri pobede, dok su Lazarevčani slavili jednom.

TSC je jesenas pobedio sa 3:1. Het-trik na tom meču postigao je Martin Mirčevski, dok je počasni pogodak za Kolubaru postigao Haris Kadrić koji je u međuvremenu prešao u Voždovac.

Kolubara je ovog proleća odigrala tri superligaške utakmice u Lazarevcu i sva tri puta pobedila sa 1:0. Sada joj u goste dolazi ipak malo ozbiljniji protivnik koji ima ambicije za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je možda vreme da se ta serija prekine.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOŠMARNA SEZONA NAPOLIJA: Branilac titule u velikoj opasnosti da ostane bez plasmana u Evropu iduće sezone!