VILJAREAL UME DA IGRA NA REZULTAT: "LJubičasto-beli" nakon krize u prvenstvu sve karte bacaju na Evropu

N.P.

09. 03. 2023. u 11:31

IZABRANICI Kikea Setjena gostuju Anderlehtu u prvom susretu osmine finala Lige Konferencija.

ВИЉАРЕАЛ УМЕ ДА ИГРА НА РЕЗУЛТАТ: Љубичасто-бели након кризе у првенству све карте бацају на Европу

FOTO: AP

Domaćin je u šesnaestini finala izbacio bugarski Ludogorec. Klub iz Brisela je uspeo da nadoknadi minus iz prvog meča u Razgradu, i u revanšu pred svojim navijačima nakon izvođenja jedanaesteraca da izbori plasman u narednu rundu. Ekipa Anderlehta je u jako lošoj formi u prvenstvu, "ljubičasto-beli" su u prošlom kolu izgubili od Genta minimalnim rezultom. Puleni danskog trenera Brajana Rimera zauzimaju tek desetu poziciju u Župiler Pro ligi i definitivno ove sezone bacaju sve karte na uspeh u Evropi.

Fudbaleri Viljareala su bili veoma uspešni u grupnoj fazi Lige konferencija. Popularna "žuta podmornica" je zauzela prvo mesto u grupi "C" sa 13 osvojenih bodova, četiri manje od drugoplasiranog Leha. Što se tiče Primere, izabranici Kikea Setjena su ostvarili dva uzastopne pobede nad Hetafeom 2:1, i Almerijom 2:0.

Večerašnji okršaj u Briselu će biti prvi međusobni za fudbalere ova dva tima. Viljareal je mnogo iskusnija ekipa od Anderelhta, koja ume da igra na rezultat i očekujemo da gosti večeras neće napustiti teren pognute glave i da će ostvariti dobar rezultat pred revanš u Španiji.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,30) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)