TRADICIJA NA STRANI DOMAĆINA: Panetolikos navikao da pobeđuje fudbalere sa Krita

N.P.

09. 01. 2023. u 10:43

KLUB iz Agrinia dočekuje ekipu OFI-a u okviru 17. kola grčke Super lige.

ТРАДИЦИЈА НА СТРАНИ ДОМАЋИНА: Панетоликос навикао да побеђује фудбалере са Крита

Profimedia

Fudbaleri Panetolikosa su nakon dva vezana poraza u prvenstvu uspeli da se vrate na pobednički kolosek. Tim iz Agrinia je protekle nedelje savladao na svom terenu Atromitos rezultatom 2:0. Domaćin trenutno zauzima osmo mesto na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

Ekipa OFI-a ulazi u duel nakon dva uzastopna remija u šampionatu protiv lidera Panatinaikosa 1:1, i Volosa 0:0. Klub sa Krita se nalazi na 11. mestu grčke Super lige uz 12 sakupljenih bodova posle 16 odigranih kola.

Panetolikos je pobedio OFI u svakom od prethodna tri međusobna duela. Tradicija je definitivno na strani domaćina i predlažemo da je ispoštujete, kvota je fantastična.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)