TEŽAK UDARAC ZA CRVENU ZVEZDU: Šampion ostaje bez jednog od najboljih igrača

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 05. 2024. u 16:16

Crvena zvezda oglasila se povodom odlaska jednog od najbitnijih fudbalera.

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Шампион остаје без једног од најбољих играча

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten fudbalera Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, saopštio je da odlazi iz redova crveno-belih. 

- Hvala Crvenoj zvezdi na izuzetnoj ponudi i na svemu što mi je dala. Veoma mi je teško, ali doneo sam odluku u dogovoru sa porodicom da se vratim u Austriju, rekao je Dragović nakon što je saopštio svima svoju odluku.

On će se u subotu na utakmici protiv Čukaričkog (19 časova) oprostiti od kluba.

- Veliki igrač postaješ onog trenutka kada ispuniš svoje dečačke snove, a o ljubavi prema Zvezdi si svima zadao domaći zadatak. Kada shvatiš da uprkos tome što imaš više od 100 utakmica u najboljim ligama na svetu i u dresu reprezentacije, nećeš biti sve ono o čemu si maštao, ako ne obučeš crveno-beli dres, e onda si ti zvezdaš od glave do pete! I sve ono što si ikada uradio staje u taj osećaj kada izađeš iz čuvenog tunela, a oko tebe 50 hiljada zvezdaša, jer to je nešto drugo, to nije samo fudbal. To je ispit karaktera koji si ti položio čistom desetkom. Veliki čovek ostaješ kada i posle svega toga budeš svaki dan nasmejan, srdačan, raspoložen. Kada postaneš svestan da si ti klub koji predstavljaš i koji voliš, onda u svakom trenutku znaš kako treba da se ponašaš. Hvala ti što si nas sve još jednom podsetio koliko je Zvezda moćna i koliko Zvezda može da se voli. Zidovi Marakane će zauvek pričati o jednoj velikoj ljubavi, a tvoji klizeći startovi će biti urezani u glavi svih navijača koji te toliko obožavaju, poručili su iz Crvene zvezde nakon sastanka sa kapitenom. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)