SAVRŠEN PROTIVNIK ZA ODBRANU BURGOSA: Ueska je dala samo 16 golova ove sezone

V.M.

18. 12. 2022. u 13:04 >> 13:04

DOMAĆIN nastavlja borbu za plasman u La ligu.

САВРШЕН ПРОТИВНИК ЗА ОДБРАНУ БУРГОСА: Уеска је дала само 16 голова ове сезоне

Foto: Profimedia

Burgos igra sjajno ove sezone i nalazi se na četvrtom mestu sa 34 boda i vodi bitku za plasman u elitu, sa druge strane Ueska je na sredini tabele, ali ako bi ušla u seriju dobrih rezultata mogla bi da se priključi gornjem domu i pripreti da preuzme neko od mesta koja vode u plej-of za La ligu.

Burgos je vezao dva poraza i sada mu je preko potrebna pobeda. U prošlom kolu savladala ga je Granada sa 1:0. ''Crno-beli'' se oslanjaju na svoju odbranu koja im je zaštitni znak. Primili su deset golova u dosadašnjem toku takmičenja, ali nisu uspeli da sačuvaju mrežu u prethodna četiri susreta. Ovaj meč je savršena prilika za defanzivce Hulijana Kalera da povrate samopouzdanje jer im protivnik nije baš napadački raspoložen u poslednje vreme. Burgos nikada nije igrao u La ligi i deluje da bi to mogli da urade sledeće takmičarske godine, pogotovo ako osvoje tri boda u večerašnjem susretu i tako prekinu niz od dva poraza.

Ueska igra promenljivo ove sezone i nalazi se na 13. mestu na tabeli. Gosti su osvojili 27 bodova, dok je šestoplasirana Granada na 32 osvojena poena, ako uzmemo u obzir da imaju meč manje od njih, pobedom na ovoj utakmici bi se značajno približili mestu koje vodi u plejof. Izabranci Hose Manuela Sigande su u prethodna tri kola izgubili od Eibara i Saragose uz trijumf protiv Andore. Ueska je dva puta u svojoj istoriji nastupala u La Ligi.

Što se tiče međusobnih duela oba tima su odnela po pobedu u prošlosezonskim obračunima, a pre toga su se susreli davne 2008. kada je bilo 0:0.

Očekujemo standardno tvrdu utakmicu kada igra Burgos. Domaćin će biti motivisan da ostvari dobar rezultat i tako zadrži mesto u vrhu Segunde.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna