BORBA ZA DRUGO MESTO: "Kanarinci" kljucaju "crno-bele"

N.P.

30. 11. 2022. u 10:08

FUDBALERI Mure gostuju Kopru u okviru 18. kola slovenačke Prve lige.

БОРБА ЗА ДРУГО МЕСТО: Канаринци кљуцају црно-беле

Profimedia

Domaćin je u seriji od dva uzastopna remija, protiv Domžala i Celja, koji su završeni identičnim rezultatom 1:1. Fudbaleri Kopra su poslednji put trijumfovali u prvenstvu 8. oktobra ove godine, kad su savladali aktuelnog šampiona Maribor u "Ljudskom vrtu" 1:0. Popularni "kanarinci" se nalaze na 3. mestu na tabeli sa 29 bodova, jednim manje od večerašnjeg rivala koji je trećeplasirani tim slovenačke Prve lige.

Ekipa Mure je posle teškog poraza od Maribora 5:1 uspela da se vrati na pobednički kolosek i pred svojim navijačima trijumfuje protiv Gorice 2:0.

Domaćin je izgubio u minulom međusobnom duelu od "crno-belih" rezultatom 2:1. Navijači Kopra polako gube strpljenje čekajući na pobedu svojih pulena u šampionatu. Tim koji trijumfuje u večerašnjem okršaju imaće šansu da preskoči drugoplasiranu ekipu Celja. Predlažemo da odigrate keca na "kanarince", kvota je odlična.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave