JOVIĆ SAM SEBI NAPRAVIO PROBLEM: Navijači "viole" ljuti na Srbina, da li Luku očekuju zvižduci sa tribina?

Novosti online

03. 11. 2022. u 08:24

DANAS je sreća naklonjena mladom napadaču, pristalica italijanskog kluba neće biti puno na gostovanju u Letoniji.

ЈОВИЋ САМ СЕБИ НАПРАВИО ПРОБЛЕМ: Навијачи виоле љути на Србина, да ли Луку очекују звиждуци са трибина?

Foto: Profimedia

Fudbaleri Fiorentine obezbedili su plasman u nokaut fazu Lige konferencije trijmfom nad Bašakšehirom prethodne sedmice. Međutim, "viola" nije obezbedila prvo mesto u grupi "A". Za tako nešto potrebna je pobeda na gostovanju letonskom RFS-u kao i kiks turske ekipe protiv Hartsa. 

Ipak, meč u Rigi biće u senci izjave Luke Jovića koja je razbesnela navijače kluba iz Firence. Naime, srpski napadač je "violu" opisao kao "odskočnu dasku".

- Doneo sam odluku o transferu nakon što sam dobro razmislio o svemu i pošto sam video šta mi je svaka ponuda donosila u tom trenutku. Odlučio sam da dođem u Fjorentinu iako sam imao ponude i većih klubova. O finansijama da ne pričam. Svi znaju da sam se finansijski žrtvovao da dođem ovde. Smatram da mi je dolazak u Firencu dobra odskočna dolazak da se vratim u staru formu i da onda ponovo odem u neki veliki klub - rekao je Jović za banjalučku televiziju "ATV".

Nekoliko dana kasnije Luka je pokušao da se opravda rečima da je sve pogrešno protumačeno.

- Žao mi je ako je moj odgovor pogrešno protumačen u medijima, osećam se veoma dobro u Fjorentini i potpuno sam fokusiran na nastupe ovde, i ne sećam se da sam bio srećniji i ispunjeniji. Što se planova tiče, jedino što mogu da kažem je da ću nastaviti da dajem sve od sebe da ostvarimo ciljeve ove sezone i nadam se da ću ostaviti veliki uticaj ovde - rekao je Luka Jović.

Nada se Srbin da će jednoga dana o njemu u Firenci govoriti kao velikanu, da će ostaviti dubok trag i stati u red fudbalskih gromada. A takvih je u Firenci bilo mnogo. Gabrijel Batistuta, Roberto Bađo, Luka Toni, Rui Kosta... 

- Fiorentina je veliki klub u kojem su igrala neka od najvećih fudbalskih imena. Voleo bih da se moje ime nađe na toj listi i nadam se da ću igrama zaslužiti poštovanje, onakvo kakvo gajim prema ovom dresu - rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ajntrahta i Real Madrida.

Podsetimo, Fiorentina spada u red najvećih italijanskih klubova. Dva puta je bila šampion, iznedrila brojne vedete, čak četiri puta igrala u finalima evrokupova. Između ostalog i finale Kupa šampiona. Osvajač Kupa pobednika kupova 1961. godine...

"Viola" u Letoniju stiže kao apsolutni favorit sa namerom da se osveti RFS-u na neprijatnom iznenađenju na premijeri u ovosezonskoj Ligi konferecija. Letonski tim je na "Artemio Frankiju" ostao neporažen (1:1), a upravo taj remi može koštati Fiorentinu prvog mesta u grupi.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!