KRSTAJIĆ BUDI "LAVOVE": Bivši selektor Srbije debituje na klupi naših istočnih suseda

N.P.

23. 09. 2022. u 09:56

REPREZENTACIJA Gibraltara gostuje Bugarskoj u petom kolu grupe "4" divizije "C" Lige nacija.

КРСТАЈИЋ БУДИ ЛАВОВЕ: Бивши селектор Србије дебитује на клупи наших источних суседа

FOTO: S. Đurić

Legenda Partizana, Šalkea i Verdera, a do skoro trener izraelskog Makabija, potpisao je ugovor na dve godine sa fudbalskim savezom Bugarske. Ovo će Krstajiću kao treneru biti druga reprezentacija koju će predvoditi, jer je prethodno vodio i srpski nacionalni tim i to na Mundijalu u Rusiji.

Bugarska nakon četiri odigrana kola nema trijumf, popularni "lavovi" ostvarili su tri  remija i jedan poraz. Domaćin trenutno zauzima 3. mesto u grupi "4" , divizije "C" Lige nacija sa isto toliko osvojenih bodova, dva više od večerašnjeg rivala koji je na samom dnu tabele.


Reprezentacija Gibraltara je u svom poslednjem nastupu iznenadila Bugare na domaćem terenu i došla do svog prvog boda u takmičenju. Međutim, gosti su totalni autsajderi u grupi i imaju najslabiju odbranu koja je primila 11 pogodaka na prethodne četiri utakmice. Očekujemo da nekadašnji selektor Srbije razbudi lavove i uspešno debituje na klupi naših istočnih suseda. Kvota na kec je jako mala i savetujemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)