LOŠE VESTI ZA SERGEJA I MITROGOLA: NJegovu pomoć još dugo neće imati

Novosti online

22. 05. 2024. u 10:47

Fudbaler Al Hilala Nejmar neće biti spreman za početak nove sezone u Saudijskoj Arabiji, izjavio je trener kluba iz Rijada Žorž Žezus.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СЕРГЕЈА И МИТРОГОЛА: Његову помоћ још дуго неће имати

FOTO: AP

Nejmar se povredio u oktobru prošle godine na meču Brazila i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, prenosi Hina.

Brazilski fudbaler je potom operisan početkom novembra zbog povrede kolena.

- Sve što znam u ovom trenutku je da je vreme potrebno za oporavak Nejmara, i generalno za ovu vrstu povrede, 10 do 11 meseci. Ako izračunamo, Nejmar neće biti spreman za pripreme pred sezonu - rekao je Žezus.

FOTO: Profimedia

Al Hilal je još ranije obezbedio titulu u Saudijskoj Arabiji, a do kraja sezone biće odigrana još dva kola. Al Hilal na prvom mestu na tabeli ima 12 bodova više od drugoplasiranog Al Nasra.

Nova sezona u šampionatu Saudijske Arabije počinje sredinom avgusta. Nejmar (32) će zbog povrede da propusti i predstojeći Kup Amerike, koji će biti održan od 20. juna do 14. jula u SAD.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!