HOĆE LI EVERTON NAJZAD POBEDITI: Vest Hem u Liverpulu beži iz opasne zone

M.T.

18. 09. 2022. u 08:30

"KARAMELE" imaju četiri uzastopna remija.

ХОЋЕ ЛИ ЕВЕРТОН НАЈЗАД ПОБЕДИТИ: Вест Хем у Ливерпулу бежи из опасне зоне

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Malo ko je verovao da će Everton i Vest Hem imati toliko loš početak sezone, a posle šest odigranih kola oba tima su maltene na samom dnu tabele Premijer lige. "Karamele" će danas od 15.15 dočekati Vest Hem na ''Gudison Parku'' u meču osmog kola Premijer lige.

Everton je sezonu počeo sa dva poraza, da bi u naredna četiri kola četiri puta remizirao u mečevima protiv Notingem Foresta, Brentforda, Lidsa i u gradskom derbiju protiv Liverpula i još uvek je bez trijumfa u novoj sezoni. Ekipa menadžera Frenka Lamparda ima dosta problema sa efikasnošću pošto je postigla samo četiri gola, mada odbrana nije toliko loša pošto je kapitulirala šest puta u prethodnih šest kola i time je zajedno sa odbranama Mančester sitija i Liverpula druga najbolja u Premijer ligi iza Brentfordove koja je primila samo pet golova.

Karamele su posle takvih rezultata na 17. poziciji u Premijer ligi, poslednjoj koja garantuje ostanak u elitnom takmičenju, jednu iznad Vest Hema zahvaljujući nešto boljoj gol razlici.

Situacija Vest Hema nije ništa bolja od Evertonove kojem gleda u leđa na tabeli Premijer lige. "Čekićari" su za razliku od Evertona uspeli da ostvare jednu pobedu u prethodnih šest kola, ali su osim toga samo jednom remizirali u prethodnom kolu protiv Čelsija dok su doživeli četiri poraza. Ipak ekipa Dejvida Mojesa je uspela da se podigne posle dve uzastopne pobede ostvarene u Ligi konferencija protiv FCSB-a i Silkeborga, pa su "čekićari" u pristojnoj formi za utakmicu protiv Evertona.

Lampard ima dosta problema sa povredama, a poslednja u nizu je ona Džonatana Pikforda koji će odsustvovati nekoliko nedelja. Pored njega, meč protiv Vest Hema preskaču Andros Taunsend, Ben Godfri, Mejson Holgejt i Džeri Mina. Što se Vest Hema tiče, situacija je mnogo bolja za Mojesa koji neće moći da računa samo na Najefa Agerda i Bena Džonsona.

Ova dva tim su u poslednjih 10 međusobnih mečeva gotovo izjednačeni pošto je Vest Hem pobedio pet, a Everton četiri puta, dok je jedan završen nerešenim rezultatom. Prošle sezone Vest Hem je slavio u oba meča.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,83)

TIP ZA HRABRIJE: 2&0-2 (kvota 5,2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)