JUVENTUS MORA DA POBEDI: Loš rezultat protiv Specije bio bi previše za "staru damu"

M.T.

31. 08. 2022. u 11:22 >> 11:22

TORINSKI klub u prethodna dva kola dva puta remizirao.

ЈУВЕНТУС МОРА ДА ПОБЕДИ: Лош резултат против Специје био би превише за стару даму

Foto: Profimedia

Posle pobede na startu sezone protiv Sasuola, Juventus je u naredna dva kola oba puta remizirao i danas će od 20.45 na ''Alijanc'' stadionu dočekati Speciju u četvrtom kolu Serija A. "Staroj dami" će to biti prilika da ponovo dođe do tri boda i priključi se borbi za vrh.

Juventus ništa od onoga dobrog što je prikazao protiv Sasuola nije ponovio u naredna dva kola protiv Sampdorije i Rome. Najtrofejniji klub Italije je protiv Rome imao čak i vođstvo već od drugog minuta posle sjajnog gola Dušana Vlahovića iz slobodnog udarca, ali nisu uspeli torinski crno-beli da tu prednost sačuvaju i morali su da se zadovolje jednim osvojenim bodom.

Dušan Vlahović je odličan na staru sezone pošto je u Seriji A postigao tri gola, ali ga za sada ne prati ostatak ekipe, mada je činjenica da "stara dama" ima i mnogo problema sa povredama.

Specija posle tri kola uopšte nije u lošoj situaciji. Za tim iz Ligurije sezone je počela malo ranije pošto je u Kupu Italije ubedljivo savladala Komo, da bi na startu Serije A savladala minimalcem Empoli. Usledio je poraz od Intera, a zatim i remi protiv Sasuola i trenutno Specija ima četiri osvojena boda i nalazi se na 13. poziciji.

Alegri ima mnogo problema sa povredama igrača. Pol Pogba i Anhel di Marija neće igrati, kao ni Federiko Kijeza i Marli Ake. Odsutni su i Kaju Žorž i Dauda Piters, dok bi u timu mogli da se nađu Leonardo Bonući i Nikolo Fajoli.

Što se tiče Specije, u timu sigurno neće biti Albina Ekdala koji je isključen u prethodnom kolu, dok će zbog povreda odsustvovati Salva Ferer, Kelvin Amijan, Aurelijen Ngujamba i Aimar Šer. Potencijalno bi u ekipi mogli da se nađu Janis Antiste i Danijel Maldini.

Ova dva tima odigrala su samo četiri meča u Seriji A i Juventus ima sve četiri pobede u tim duelima. Odigrala su ova dva tima i dva meča u Seriji B kada je Juventus posle ''Kalčopolija'' izbačen u niži rang i zanimljivo je da je Specija te sezone ostala neporažena i ostvarila jedinu pobedu protiv Juventusa, dok je jedan meč završen nerešenim rezultatom.

Bez obzira na solidnu formu i igre koje je Specija pokazala, u Torinu je Juventus apsolutni favorit i sa raspoloženim Vlahovićem pobeda je najrealnija opcija.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)