"FARMACEUTI" OD POČETKA SEZONE BEZ PRAVOG RECEPTA: Bajer stiže kod raspoloženog Majnca

M.T.

27. 08. 2022. u 10:25 >> 11:27

Tim iz Leverkuzena bez osvojenog boda posle prva tri kola.

ФАРМАЦЕУТИ ОД ПОЧЕТКА СЕЗОНЕ БЕЗ ПРАВОГ РЕЦЕПТА: Бајер стиже код расположеног Мајнца

FOTO: Tanjug

Nekih prethodnih sezone situacija bi kao po pravilu bila obrnuta, ali u ovoj Majnc je taj koji igra zaista dobro, dok je Bajer iz Leverkuzena u velikom problemu, i dalje je bez trijumfa u novoj sezoni. "Farmaceuti" danas od 15.30 gostuju Majncu u četvrtom kolu Bundeslige i malo je verovatno da imaju recept koji bi mogao da im donese prvo slavlje u sezoni.

Majnc posle tri odigrana kola ima sedam bodova, a trener Bo Svenson je sa svojim igračima uspeo da ostvari dve pobede protiv Bohuma i Augzburga, dok je remizirao sa berlinskim Unionom. Sezonu je Majnc inače startovao pobedom u Kupu Nemačke protiv Auea. Interesantno je da je Majnc obe pobede ostvario u gostima, dok još uvek čeka trijumf pred svojim navijačima na ''MEVA Areni'', a deluje da bi to moglo da se dogodi protiv Bajera.

Klub iz Leverkuzena je u velikoj krizi. Na startu se činilo da je senzacionalan poraz u Kupu Nemačke od Elversberga jedno od onih iznenađenja koja ponekad zadese favorite u kup takmičenjima širom Evrope, ali su rezultati u Bundesligi pokazali da to nije baš tako. "Farmaceuti" su izgubili na startu minimalcem od Borusije iz Dortmunda, ali ako su navijači neuspeh protiv "milionera" i mogli nekako da progutaju, naredni porazi protiv Augzburga i Hofenhajma i to na svom stadionu označili su da se Bajer nalazi u ozibljnim problemima, a tek ga očekuju takmičenje u Ligi šampiona.

Trener Džerardo Soane od početka sezone ne može da računa na Florijana Virca, do ksu se u poslednjih par nedelja povredili Karim Belarabi, Amine Adli i Anrej Lunev. Nije sigurno ni igranje Čileanca Čarlsa Arangiza, strelca jedinog gola Bajera u Bundesligi. U Majncu je situacija značajno bolja pošto će Bajer preskočiti samo Danac Markus Ingvartsen.

Ako bi gledala statistika međusobnih susreta Levrkuzen bi slovio za favorita pošto je u poslednjih 10 mečeva ova dva tima Bajer uspeo da ostvari sedam trijumfa, Majnc dva, dok je jedan završen nerešenim rezultatom. Prošle godine su oba tima slavila pred svojim navijačima, a u prom duelu ove sezone Majnc je ipak favorit zbog trenutne forme obe ekipe.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)