SRPSKA KOLONIJA U LOMBARDIJI: Vanja, Saša i Nemanja krote "tigrove"

Novosti online

27. 08. 2022. u 10:03

NOVAJLIJA u eliti priželjkuje prve bodove u sezonu.

СРПСКА КОЛОНИЈА У ЛОМБАРДИЈИ: Вања, Саша и Немања кроте тигрове

Foto: Profimedia

Kremoneze je na svojoj koži osetio čari italijanske Serije A. "Tigrovi" su u prvom kolu nesrećno poraženi od Fiorentine, a onda ih je Roma na "Olimpiku" prosto samlela. Rezultat od 1:0 u korist "vučice" ne odaje takav utisak, ali izabranici Žozea Murinja su dominirali.

Novajlija u popularnom "Kalču" je nakon dva meča bez bodova, a priliku za prve ima danas kada na stadion "Đovani Zini" stiže Torino.

Ali vratimo se na dešavanja sa "Olimpika".

Pred golom Rome posebno je bio agilan Siril Desers. Nigerijac je krajem minule sezone igrao finale Lige konferencije protiv tima sa Olimpika (kao član Fajenorda), pa je znao sa kim ima posla. Kao u Tirani, ni večeras nije uspeo da savlada Ruija Patrisija, ali je prišao veoma blizu. Početkom drugog poluvremena je efektnim udarcem pogodio prečku.

Na kraju Murinjo može da bude zadovoljan. Njegova ekipa je igrala veoma direktno, uputila čak 27 udaraca ka golu rivala (12 u okvir), a jedini precizan udarac delo je Krisa Smolinga iz 65. minuta.

Torino je uspeo minulog vikenda da sačuva svoju mrežu u duelu sa Laciom - 0:0.

"Bikovi" su potpuno otupeli napadačku oštricu Lacija. Rimljani nisu imali mnogo prilika za postizanje goloa, a onu najizgledniju, u kojoj se našao Ćiro Imobile, odličnom intervencijom zaustavio je Vanja Milinković Savić.

Ekipa Ivana Jurića uspela je meč na torinskom "Olimpiku" da odvede na svoju vodenicu. Domaćin je imao loptu pod svojom kontrolom i nekoliko opasnih napada u prvom poluvremenu, ali se o Torinu ne može pričati kao boljem protivniku na ovoj utakmici. 

Nemanju Radonjića su prilično dobro čuvali Patrik i Lazari, dok se na terenu u poslednjih dvadesetak minuta našao i Saša Lukić.

Lacio je u finišu meča pokušao da promeni rezultat, Mauricio Sari je umesto Sergeja Milinković Savića u 82. minutu na teren poslao Luisa Alberta. Španac je uspeo opasno da zapreti u nadoknadi utakmice, ali ni to nije bilo previše opasno po gol samouverenog Milinković Savića.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,83)

TIP ZA HRABRIJE: 1&2-5 (kvota 4,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati