"GRNČARI" ČEKAJU NEZGODNOG PROTIVNIKA: Midlzbro bez trijumfa od starta sezone

N. P.

17. 08. 2022. u 11:05

FUDBALERI Stouka dočekuju na svom "Britanija" stadionu popularnu "crvenu armiju" u okviru 4. kola engleskog Čempionšipa.

ГРНЧАРИ ЧЕКАЈУ НЕЗГОДНОГ ПРОТИВНИКА: Мидлзбро без тријумфа од старта сезоне

Profimedia

Ekipa Midlzbroa je pred početak sezone označena kao jedan od favorita za plasman u Premijer ligu, međutim izabranici Krisa Vajdlera nemaju trijumf na prethodne tri utakmice u prvenstvu.

Fudbaleri sa "Riversajda" odigrali su dva puta nerešeno sa Vest Bromvič albionom (1:1), i Šefild junajtedom (2:2). Jedini poraz su doživeli na gostovanju Kvins Park rendžersu (3:2). Pobednik je rešen već u prvom delu susreta, gde su popularni "hupsi" dali sva tri pogotka.

Gosti će u večerašnjem okršaju najverovatniji nastupiti u istoj formaciji 3-5-2, gde glavnu reč na sredini terena vodi iskusni kapiten Džonatan Hovson. Najbolji strelac "crveno-bele armije" je napadač Čuba Akpom koji je postigao dva gola.


Fudbaleri Stouka takođe nisu otvorili novu sezonu kako su planirali. Nakon poraza u prvom kolu od Milvola (2:0), "grnčari" su uspeli da se vrate na pobednički kolosek i savladaju kod kuće Blekpul rezultatom 2:0. Međutim za vikend su glatko izgubili na gostovanju Hadersfildu 3:1. Golove za popularne "terijere" postigli su  Nakajama u 40. Deni Vord u 77. i  Džordan Rods u 86. minutu susreta. Izabranici Majkla O Nila trenutno zauzimaju 19. poziciju na tabeli sa tri osvojena boda, dok večerašnji protivnik ima jedan manje na 21. mestu. Gosti igraju u formaciji 3-5-2, gde sjajan posao u srcu odbrane radi radi mladi štoper Ben Vilmot.


Stouk nije savladao Midlzbro na prethodna tri međusobna duela između dva kluba. Poslednji put su se sastali u aprilu mesecu na "Riversajdu" gde su uzabranici Krisa Vajdlera slavili rezultatom 3:1. Dvostruki strelac na meču je bio Met Kruks, dok je Luis Bejker postigao autogol. Počasni pogodak za "grnčare" je dao Nik Pjuel pred sam kraj meča. U večerašnjem okršaju na "Britanija" stadionu, blagu prednost dajemo gostima. Imaju kvalitetniji sastav i predlažemo da pokušate sa duplom šansom uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)