"Srpski" Malme juri zaostatak sa Baltika!

V.D.

27. 07. 2022. u 12:15

U revanš meču drugog kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona večeras nas očekuje meč između dva šampiona.

Српски Малме јури заостатак са Балтика!

Foto: Profimedia

Od 19 časova na "Elada stadionu" aktuelni šampion Švedske sa klupe predvođen našim stručnjakom pokušaće da nadoknadi gol zaostatka sa gostovanja u Vilnjusu.

U prvom meču tim iz prestonice Litvanije je iznenadio i slavio sa 1:0.

Tokom čitavog meča domaćin je bio bolji rival i stvarao brojne prilike, što je i materijalizovao golom u 49. minutu meča. 

Nakon dodavanja hrvatskog internacionalca Petra Mamića, sjajni Francuz Fabien Ourega je uputio udarac iskosa sa ivice šesnaesterca i zatresao mrežu iskusnog golmana Johana Dalina.

Fudbaleri Žalgirisa su u prethodnoj rundi nakon teške borbe uspeli da savladaju Balkaniju, predstavnika tzv. Kosova. Kod kuće su odigrali nerešeno (1:1), da bi u revanšu tek nakon produžetaka golom nigerijskog napadača Matijasa Ojevusija uspeli da se plasiraju u narednu rundu.

Sa druge strane, "Nebeskoplavi" su eliminisali islandskog šampiona Vikingur posle dvomeča ukupnim rezultatom 6:5. Odličnu rolu u oba duela imao je povremeni reprezentativac Srbije Veljko Birmančević koji je uspeo da postigne dva pogotka.

Malme je za vikend slavio protiv Sirijusa u domaćem prvenstvu i tako održao korak za vodećim Đurgardenom.

Ovo će biti četvrti međusobni susret ova dva rivala, a na prethodna tri meča su viđena sva tri ishoda.

Mi verujemo da je švedski šampion kvalitetniji protivnik i da će uspeti da nadoknadi minus iz prvog meča i tako ode u narednu fazu takmičenja gde ih čeka bolji iz duela Bodo-Linfild.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)