SAO PAULO PREKIDA SERIJU REMIJA: Na "Morumbi" stižu "veliki zeleni"

Novosti online

23. 07. 2022. u 10:33

MEČ 19. kola Brazileiraa.

САО ПАУЛО ПРЕКИДА СЕРИЈУ РЕМИЈА: На Морумби стижу велики зелени

Foto: Profimedia

Sao Paulo odigrao je pre samo tri dana fantastičan meč u okviru 18. kola brazilske Serije A. Naime, u Porto Alegreu Internasional i popularni "trikolori" odigrali su jednu od najboljih utakmica ove sezone - 3:3.

Puleni Rodžerija Senija sada imaju priliku na svom "Morumbiju" da upišu nove bodove. Gojas je gost kluba koji sa klupe predvodi pomenuti legendarni golman.

Sao Paulo ne zna za pobedu ali i za poraz u protekle tri utakmice. Remiji sa Atletiko Mineirom, Fluminenseom i pomenutim Internasionalom uzrokovali su pad na tabeli. Trenutno se nalaze na desetoj poziciji sa 25. bodova.

Fluminense je poveo pogotkom Andrea, posle asistencije Gansa, ali su "trikolori" za samo osam minuta preokrenuli rezultat. Sve bolji napadač Lusijano je postigao izjednačujući pogodak, a tri minuta pre kraja prvog poluvremena vođstvo četi Rožerija Senija doneo je Patrik.

Na početku šampionata, rapsucan je bio Argentinac Honatan Kaljeri, ali je stao u poslednjih nekoliko mečeva. Tu je zato Lusijano koji ima sedam golova na kontu, tri manje od saigrača.

Zanimljivo, na vrhu liste strelaca u Brazilu nalaze se dvojica Argentinaca. Sa 11 pogodaka na prvom mestu je Herman Kano iz Fluminensea, dok zemljak Kaljeri ima gol manje na kontu.

Gojas igra u skladu sa svojim mogućnostima. "Veliki zeleni" se nalaze na 14. mestu sa 21. bodom. U prošlom kolu poraženi su od Fluminensea 3:2. Imali su domaći prednost od 2:1, ali je Flu preko Kana i Vilijana za dva minuta stigao do tri boda.

Sao Paulo je slavio na prethodna dva međusobna duela sa večerašnjim protivnikom. Rezultati su bili 3:0 i 2:1.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)