NAVIJAČI KAO 12. IGRAČ: Nirnberg dočekuje povratnika u Cvajtu

Novosti online

23. 07. 2022. u 09:47 >> 10:39

NA "Maks Morlok stadion" siže Grojter Firt.

НАВИЈАЧИ КАО 12. ИГРАЧ: Нирнберг дочекује повратника у Цвајту

Foto: Profimedia

Najviše golova u premijernoj rundi Cvajte viđeno je u Hamburgu, gde je Senkt Pauli u jednom od derbija kola dočekao Nirnberg. Posle prvih 45 minuta delovalo je da će to biti lagan kec. "Gusari" su vodili sa 3:0.

Delovalo je da je sve rešeno, ali utakmica je postala zanimljivija posle prvog napada gostiju u drugom delu. Dua je zatresao mrežu i smanjio na 3:1. Ipak, čuvao je Sent Pauli visoko vođstvo, a Nirnberg je kasno došao na samo gol zaostatka. Valentini je u trećem minutu nadoknade smanjio na 3:2 i postavio konačan rezultat. 

Danas od 13 časova Nirnberg ima priliku za popravni. Na "Maks Morlok stadion" siže Grojter Firt.

Grojter je povratnik u drugi rang takmičenja. Minulu sezonu su završili kao ubedljivo najgori tim Bundeslige, a sada su nastavili u istom ritmu. Slabašni Kil uspeo je da stigne do boda kao gost i pokazao da "zeleno-beli" teško mogu do eskpresnog povratka u elitu.

Uprkos evidentnom padu u igri, tradicija je na strani Grojter Firta. Ekipa Marka Šnajdera ne zna za poraz u proteklih pet međusobnih duela za današnjim rivalom. Upisali su tri pobede uz dva remija.

Nirnberg će nošen podrškom sa tribina pokušati da upiše privi trijumf u sezoni. Malu prednost dajemo popularnim "legendama".

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024