PRILIKA ZA POPRAVNI: Hanoverova bitka sa "gusarima" za prve bodove u novoj sezoni

Novosti online

23. 07. 2022. u 09:11

IZABRANICI Stefana Lejtla pokušaće da poprave utisak sa premijere večeras od 20.30.

ПРИЛИКА ЗА ПОПРАВНИ: Хановерова битка са гусарима за прве бодове у новој сезони

Foto: Profimedia

Ekipa Hanovera pokušaće ekspresno da zaboravi na poraz od Kajzerslauterna u premijernom meču nove sezone. Naime, "crveni" su pali na "Friz Valter stadionu" u poslednjim trenucima utakmice. Kevin Kraus je zatresao mrežu Rona-Roberta Zilera u drugom minutu sudijske nadoknade za konačnih 2:1 u korist povratnika u drugi rang takmičenja.

Izabranici Stefana Lejtla pokušaće da poprave utisak sa premijere večeras od 20.30. Na "Hajnc von Hajden arenu", u okviru 2. kola, stiže Senkt Pauli.

"Gusari" su bili lideri na zimskoj pauzi prošle sezone, a onda su sve upropastili u drugom delu sezone. Dobili su samo jednu od sedam poslednjih utakmica i tako pali na na peto mesto. Klub iz Hamburga od 2011. čekaju na promociju u Bundesligu, međutim usled odlaska najboljeg igrača Gvida Burgštalera i Danijela Kofija Kjerea za kog je Frajburg platio čak 4.500.000 evra pitanje je kako će izledati takmičarska 2022/23.

Ipak, Senkt Pauli je pokazao "zube" na premijeri. Nirnberg je pao na "Milentoru" prilično lako, iako rezultat to ne pokazuje - 3:2. Imali su "gusari" prednost od tri gola posle uvodnih 45 minuta, a onda su se opustili i dozvolili gostima se približe.

U prethnodna dva međusobna susreta Hanover je slavio i to bez primljenog gola (3:0 i 1:0). Malu prednost dajemo domaćem sastavu.

NAŠ TIP: 1X&2-5 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)