SIGURICA IZ KOMŠILUKA: Septemvri - Ludogorec

N.P.

08. 07. 2022. u 13:11

KLUB iz prestonice Bugarske dočekuje "orlove" iz Razgrada u 1. kolu Prve lige.

СИГУРИЦА ИЗ КОМШИЛУКА: Септември - Лудогорец

Profimedia

Ekipa Antea Šimundže je prošle sezone igrala sjajan fudbal i prilično lako osvojila 11. titulu prvaka. U prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona je savladala Sutjesku iz Nikšića sa 2:0.


Domaćin je uspeo da se vrati u najviši rang bugarskog fudbala pošto je prošle godine završio na 1. mestu u Drugoj ligi sa 70 osvojenih bodova. U poslednjoj proveri pred start prvenstva pobedio je gradskog rivala Lokomotivu rezultatom 2:3.


"Plavo-crveni" su redovna mušterija "orlovima" iz Razgrada. Ludogorec je slavio na prethodnih pet međusobnih duela, kvota na dvojku je mala i savetujemo vam da je pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,60)
ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 26,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)