ČEKA SE ŽURKA NA STADIONU "RAJKO MITIĆ": Crvena Zvezda - Voždovac

N.P.

22. 05. 2022. u 07:57 >> 08:25

"CRVENO-BELI" dočekuju "zmajeve" u poslednjem 7. kolu plej-ofa Super lige Srbije.

ЧЕКА СЕ ЖУРКА НА СТАДИОНУ РАЈКО МИТИЋ: Црвена Звезда - Вождовац

FOTO: M. Vukadinović

Aktuelni šampion je do sada odigrao 25 prvenstvenih susreta protiv tima sa Dušanovca. Crvena zvezda je pobedila na 21 utakmici, jednom su odigrali nerešeno, dok je Voždovac ostvario četiri trijumfa. Ekipa iz Ljutice Bogdana nikada nije izgubila na stadionu "Rajko Mitić" od "zmajeva", dok je na "Krovu" zabeležila osam pobeda i tri poraza. 


Fudbaleri Dejana Stankovića su lideri na tabeli u domaćem šampionatu sa 97 bodova, dok drugoplasirani Partizan ima dva manje. Crveno-beli su slavili na 31 meču, četiri puta odigrali nerešeno i doživeli jedan poraz, uz gol razliku 92:18. U prolećnom delu sezone igraju fantastično, ostvarili su čak 15 trijumfa.

FOTO: M. Vukadinović


Tim Aleksandra Linte zauzima 5. poziciju u Super ligi sa osvojenih 49 bodova, jedan više od šestoplasiranog TSC-a. Pobedio je na 13 utakmica, deset puta je remizirao, dok je 13 puta izgubio uz gol razliku 47:42. Voždovac je na prethodne tri utakmice u šampionatu osvojio samo dva boda, u prošlom kolu poraženi su pred svojim navijačima od Partizana rezultatom 0:3. Najbolji strelac i asistent gostiju je Stefan Pantović nekadašlji đak aktuelnog šampiona. Postigao je šest pogodaka i zabeležio isto toliko asistencija i biće najveća opasnost po gol Milana Borjana.


Crvena Zvezda i Voždovac poslednji put su se sastali na "Krovu" u okviru 25. kola. Slavila je ekipa Dejana Stankovića rutinski sa (3:0), a golove su postigli Mirko Ivanić, Aleksandar Katai i Ohi Omojuanfo.


Domaćinu je dovoljan i bod kako bi osvojio petu zastopnu titulu, a 33 u istoriji kluba. Apsolutni je favorit pred svojim navijačima na stadionu "Rajko Mitić". Kvota na kec je mnogo mala i savetujemo vam da je pojačate golovima. Zvezda bi ukoliko pobedi došla do "magičnih" 100 bodova u prvenstvu što se ne dešava tako često.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković