"ČEKIĆARI" NA KRILIMA EVROPSKOG USPEHA: Vest Hem - Barnli

V.D.

17. 04. 2022. u 09:02

U okviru 33. kola engleske Premijer lige nakon obaveza na evrosceni ekipa iz Londona dočekuje tim iz zone ispadanja kome je ovo jedna od poslednjih šansi za spas.

ЧЕКИЋАРИ НА КРИЛИМА ЕВРОПСКОГ УСПЕХА: Вест Хем - Барнли

FOTO: Tanjug

Vest Hem se plasirao u polufinale Lige Evrope. Čekićari su na taj način ostvarili najbolji rezultat na evropskoj sceni nakon finala Intertoto kupa 1999.godine. Vremena za veliko slavlje nema.

U London dolazi Barnli tim iz zone ispadanja. Četa Šona Dajša želi da se iz prestonice vrati sa tri boda i da poveća svoje šanse za opstanak. "Čekićari" i dalje gaje nadu da bi mogli do mesta koje će ih odvesti u grupnu fazu Lige šampiona naročito nakon jučerašnjih poraza Totenhema i Arsenala od kojih je najviše profitirao Mančester junajted.

Foto AP

Barnli gaji nadu da bi ipak mogli ovu očajnu sezonu da završe opstankom. Vest Hem je u boljoj formi. Gosti su u prošlom kolu neočekivano poraženi od Noriča, najlošijeg tima u Premijer ligi. Loša efikasnost je nešto sa čime se tokom cele sezone susreće Barnli i uz prošlonedeljnog rivala imaju najlošiji napad u ligi.

Odbrana je još jedna slaba tačka ekipe sa Turf Mur stadiona. Dvanaest primljenih golova na poslednjih pet susreta, ne ulivaju mnogo poverenja pred gostovanje raspucanim "Čekićarima". Tri postignuta gola sredinom nedelje Lionu u Ligi Evrope, samo su potvrda dobre forme tima koji sa klupe predvodi Dejvid Mojes. Jedan od problema za Vest Hem je potencijalni umor ali mi verujemo u pobedu londonske ekipe.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna