"GRAĐANI" SE SLADE "KARAMELAMA": Everton - Mančester Siti

V.D.

26. 02. 2022. u 11:41

U 27. kolu Premijer lige lider na tabeli i aktuelni šampion ide u goste ekipi iz Liverpula.

ГРАЂАНИ СЕ СЛАДЕ КАРАМЕЛАМА: Евертон - Манчестер Сити

Foto: EPA-EFE/ANDREW YATES

Ne pamtimo kada je poslednji put Everton bio toliko blizu ispadanja iz Premijer lige ko ove godine. Rafa Benitez jednostavno nije uspeo da napravi zapaženi rezultat. Cenu loših rezultata španski trener je platio otkazom, kormilo je preuzeo čuveni Frenk Lampard ali ni od tada "Karamelama" nije krenulo mnogo bolje. Jedan trijumf uz tri poraza u Premijer ligi.

U poslednjih devet međusobnih susreta u svim takmičenjima, Everton nije uspeo da pobedi Mančester Siti. Karamele su poražene u svih devet utakmica. Lampard ima zadatak da tim sa Gudison Parka što pre izvuče iz krize i spasi ispadanja u Čempionšip. Prva prepreka ka sigurnom opstanku je Mančester Siti.

Posle poraza od Totenhema u prošlom kolu, Građanima ne preostaje ništa drugo nego da zaigraju mnogo bolje i ostvare pobedu, koja im je u ovom trenutku od presudne važnosti. Prvi pratilac na tabeli i pretendent na titulu Liverpul opasno im se primakao. Razlika je svega tri boda. Građani ne smeju više da gube bodove, jer svaki izgubljeni bod znači da gube borbu za titulu. Everton nije ustanju da ozbiljno pripreti aktuelnom šampionu. Mančester Siti u svojim redovima ima dovoljno kvaliteta da sa Gudisona odnese sva tri boda. 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,4)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju