KAKO SEZONA ODMIČE PORZINGIS JE SVE BOLJI: Večerašnji rival biće mu Nurkić koji ne može da se nosi sa njegovim šutem za tri poena

V.M.

09. 03. 2024. u 12:45

IZ bogate NBA ponude odabrali smo Kristapsa Porzingisa čiji Seltiski večeras igraju derbi dana sa Finiks sansima (2.30).

КАКО СЕЗОНА ОДМИЧЕ ПОРЗИНГИС ЈЕ СВЕ БОЉИ: Вечерашњи ривал биће му Нуркић који не може да се носи са његовим шутем за три поена

Foto Profimedia

Talenat Kristapsa Porzingisa se nikada nije dovodio u pitanje, ali njegovo zdravlje je uvek bilo veliki problem i prečesto je propuštao preko 40 utakmica u sezoni, pa se nikad nije razvio u superzvezdu, što su svi očekivali.

Ipak, i dalje se radi o izuzetno kvalitetnom košarkašu koji je nakon odlične godine u Vašingtonu letos pojačao Seltiks i za sada se ispostavlja kao pun pogodak za franšizu iz Masačusetsa.

Zdravlje ga odlično služi i u proseku ubacuje preko 20,5 poena po meču, a ta brojka konstantno raste jer je znatno podigao nivo igre nakon Ol-star pauze.

Prvo je postigao 22 poena protiv Niksa, a nakon toga je redom ubacio 23, 24, 24 protiv Filadelfija, Dalasa i Kavalirsa, dok je pre par večeri u direktnom duelu sa Nikolom Jokićem brojao do 24.

Očigledno je da se kako sezona odmiče sve bolje razume sa novim saigračima, čije poverenje u njega ide uzlaznom putanjom.

Večeras će ga čuvati Jusuf Nurkić koji će ga gotovo sigurno nekoliko puta za vreme meča ostavljati samog izvan linije 7,24 jer nije u stanju da konstatno brani šut Letoncu koji bi  u tom slučaju. trebao da ima odlično veče.

NAŠ TIP: Kristaps Porzingis +22,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?