TAJFUN SA BOJAKE ''MELJE'' PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Večeras ima priliku da ostvari petu uzastopnu pobedu kod kuće

V.M.

06. 03. 2024. u 11:50

DANAŠNjI program argentiskog Liga kupa otvoriće obračun u grupi ''B'' gde će Argentinos juniors dočekati Himnasija La Platu. Meč se igra na stadionu ''Dijego Armando Maradona'' sa početkom u 21:00.

ТАЈФУН СА БОЈАКЕ МЕЉЕ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Вечерас има прилику да оствари пету узастопну победу код куће

Foto: Profimedia

Argentinos juniors igra dosta dobro na startu takmičenja i trenutno je šesti na tabeli grupe ''B'', ali je odigrao meč manje od većine ekipa koji su iznad njega, pa ako danas trijumfuje vratiće se u sam vrh i još bitnije zauzeće neko od prva četiri koja vode u narednu fazu Liga kupa.

Ono što je postalo očigledno je to da je ''tajfun sa Bojake'' prava domaćinska ekipa jer je na svojem ''Dijego Armando Maradoni'' osvojio 12 od ukupno 14 sakupljenih poena.

Perfektni su kod kuće i na četiri odigrane utakmica ostvarili su isto toliko pobeda uz odličnu gol-razliku 11:4.

Sa druge strane, Himansija je dobro otvorila takmičenje, ali u poslsedinjh pet utakmica ostvarila je samo jednu pobedu i pala je na deveto mesto tabele grupe ''B''.

Ima deset bodova na svom saldu, što je pet manje od četvrtoplasiranog Veleza i trijumf na večerašnjem duelu bi je u potpunosti vratio u borbu za plej-of.

Ako pogledamo skoriji istorijat međusobnih duela, prednost ima Himnasija koja je slavila na poslednja dva duela ovih timova koji često vole da igraju goleade, a uz to vredi istaći igra 3+ je bila prolazna na četiri od minulih pet obrčauna večerašnjih rivala.

Verujemo da je najbolji predlog dupla šansa na domaćina koji igra sjajno kod kuće uz bar dva gola na meču.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?