MIHAJLO IVANČEVIĆ: Nordsjalend se baš pojačao

Ž. U.

22. 07. 2023. u 10:25

Fudbaler Odenzea, debituje u „Tipu“ analizom prvog kola danske lige.

МИХАЈЛО ИВАНЧЕВИЋ: Нордсјаленд се баш појачао

Foto: Profimedia

Petak:

19.00 FIKS MIDTJILAND – HVIDVORE 1

Od domaćina se ove sezone očekuje da se umeša u borbu za titulu. Midtjiland je strpljivo stvarao tim, koji je sigurno jači od novog člana elite.

Subota:

16.00 LINGBI – KOPENHAGEN X2

Lingbi je prošle sezone bio otpisan, ali je najviše zaslugom trenera Aleksandersona i njegovom majstorstvu da motiviše igrače, uspeo da se zadrži u eliti. Islanđanin će sigurno sve uraditi da favoritu iz Kopenhagena otkine bod.

Nedelja:

14.00 ARHUS – VEJLE Xp/k

Vejle se posle godinu dana provedednih u drugoj ligi ekspresno vratio u elitno jato, gde ga čekaju znatno kvalitetniji rivali. Arhus je na svom terenu jedan od najtežih u ligi. Posle priprema, gosti bi mogli jedno poluvreme ili kraj meča da završe egalom.

18.00 SILKEBORG – BRONDBI GG, 2

Silkeborg se po taktici dosta razlikuje od ostalih prvoligaša. Forsira igru kratkih pasova, a saveznika da dođe do iznenađenja mogao bi da ima u svom terenu od veštačke trave, na kome se mnogi protivnici, pa i oni najbolji, slabije snalaze. Prvi znak je GG, drugi dvojka.

Ponedeljak:

19.00 FIKS NORDSJALEND – VIBORG 1

Nordsjalend se osetno pojačao. Mom Odenzeu uspeo je da otme dugogodišnjeg kapitena, čime je dobio kvalitet na sredini terena. Takođe, domaćin se uzda u golgeterske sposobnosti Markusa Ingvartsena. Vratio se u domovinu posle dve sezone u Bundesligi, a u poslednjoj je postigao deset golova za Majnc.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji