VEOMA BITAN MEČ ZA SRBIJU: Pobeda bi ''orlove'' približila plasmanu na Olimpijske igre

V.M.

26. 05. 2024. u 11:50

VEČERAS će se od 19 časova u Rio de Žaneiru sastati odbojkaške reprezentacije Srbije i Nemačke.

ВЕОМА БИТАН МЕЧ ЗА СРБИЈУ: Победа би орлове приближила пласману на Олимпијске игре

FOTO: CEV

Srbija je prvu nedelju Lige nacija započela na devetom mestu svetske rang liste, međutim usled njenih slabih nastupa, odnosno dobrih igara Kube pala je na deseto mesto i sada joj ''visi'' plasman na Olimpijske igre.

Vizu za Pariz je već ''čekiralo'' nekoliko reprezentacija, a preostala mesta zauzeće ekipe koje su među prvih devet na pomenutoj listi.

Srbija trenutno zaostaje 12 bodova za Kubancima što je i te kako dostižno, ali večeras sebi ne sme da dozvoli ''kiks'' jer bi u tom slučaju izgubila veliki broj poena zbog toga što je Nemačka ispod nje na listi (12. mesto).

''Orlovi'' su nedelju započeli trijumfom nad Iranom (3:1), ali nakon toga su doživeli uzastopne poraze od Japana (0:3) i Brazila (1:3).

Iako su došli u trenutno najjačem mogućem sastavu, naši odbojkaši nisu prikazali dobre igre i ukoliko ovako nastave neće se plasirati na Olimpijadu.

Sa druge strane, Nemci su preko kvalifikacionog turnira obezbedili nastup u Parizu tako da igraju bez pritiska, odmaraju nekoliko bitnih igrača i ne interesuje ih toliko Lig nacija.

To se najbolje vide po rezultatima koje beleže jer su doživeli tri uzastopna poraza od Italije, Kube i Argentine, a usput su osvojili samo dva seta na tim mečevima.

Srbija je savladala Nemačku prošle godine dva puta, u Ligi nacija i na Evropskom prvenstvu, a mi verujemo da će to i večeras učiniti.

NAŠ TIP: Srbija - Nemačka 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)