SAMARDŽIĆ JE HEROJ UDINA: Srbin održava ''crno-bele'' u Seriji A

V.M.

26. 05. 2024. u 10:50

LAZAR Samardžić je proteklog vikenda odžao Udineze izvan zone ispadanja pogotkom protiv Empolija u poslednjem minutu, a nova sjajna partija Srbina biće potrebna ''zebrama'' večeras na ''Benito Stirpeu'' gde ih dočekuje direktan rival u borbi za opstanak, Frozinone.

САМАРЏИЋ ЈЕ ХЕРОЈ УДИНА: Србин одржава црно-беле у Серији А

FOTO: Tanjug/AP

Lazar Samardžić je protiv Empolija od tragičara postao heroj, skrivio je penal sredinom drugog poluvremena koji je ''azure'' doveo u prednost, ali je u sudijskoj nadoknadi on bio precizan sa bele tačke u poslednjem minutu utakmice i tako ostavio Udineze izvan zone ispadanja.

Posao je daleko od gotovog jer ''crno-beli'' imaju samo bod više od Empolija koji je prvi tim ispod crte, a večeras će igrati sa još jednom ekipom koja se bori za opstanak, Frozinoneom koji je osvojio poen više od njih do sada.

Od ova tri tima jedan mora ispasti, mada nije nemoguće da ime te ekipe ne bude poznato ni posle zadnjeg kola jer ukoliko Empoli i Udineze budu imali jednak broj sakupljenih bodova igraće plej-aut kao što je prošle godine bio slučaj sa Veronom i Specijom.

Što se tiče same forme uoči današnjeg meča, Fabio Kanavaro je prodmao ''crno-bele'' koji su neporaženi na poslednje četiri utakmice, dok je Frozinone proteklog vikenda napravio veliki uspeh savladavši Moncu sa 1:0.

Na prvom ovosezonskom duelu Udineze i Frozinone odigrali su 0:0.

Ulog je veliki tako da očekujemo dosta tvrd meč, verujemo da će biti oprezni i jedni i drugi i zbog toga tipujemo malo golova na ''Karlo Kastelaniju''.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)