LUDOGOREC JE KVALITETNIJI: Klub iz Razgrada to mora da dokaže u Litvaniji

M.T.

25. 08. 2022. u 12:01

BUGARSKI predstavnik sa minimalnim kapitalom stigao u Litvaniju.

ЛУДОГОРЕЦ ЈЕ КВАЛИТЕТНИЈИ: Клуб из Разграда то мора да докаже у Литванији

Profimedia

Fudbaleri Žalgirisa danas od 18 časova dočekuju pred svojim navijačima na "LFF stadionu" u Viljnusu Ludogorec u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope i moraće dobro da se pomuči kako bi nadoknadio zaostatak posle poraza u prvom meču od 1:0 pre sedam dana u Bugarskoj.

Litvanski tim je u prvom meču i imao i nije imao sreće. Nije je imao jer je Ludogorec slavio trijumf zahvaljujući autogolu Tatomirovića već u drugom minutu utakmice, ali je zato u nastavku imao sasvim dovoljno sreće da ne primi još neki gol jer je bugarski predstavnik zaista bio bolji od Žalgirisa koji je uputio svega četiri šuta ka golu protivnika.

Žalgiris je iz kvalifikacija za Ligu šampiona ispao od norveškog Bodo Glimta koji je bio ubedljiv i sa 5:0 slavio u prvom meču, pa je revanš bio samo formalnost i završen je 1:1. Prethodno je litvanski klub izbacio Balkani sa Kosova i Metohije u prvom kolu, da bi u drugom napravio iznenađenje i eliminisao švedski Malme, ali bi Ludogorec mogao da bude poslednja nepremostiva prepreka.

Uprkos porazu od Ludogoreca, Žalgiris odlično igra u litvanskom šampionatu koji je uveliko u toku. Poraz od Ludogoreca ih nije omeo da u domaćem šampionatu trijumfuju protiv Jonave sa 3:1 i ostanu na prvom mestu, što će biti ohrabrenje pred današnji meč kada moraju da pobeda sa makar sa dva gola razlike kako bi se plasirali u Ligu Evrope.

Međutim, Ludogorec se nalazi u jednako dobroj formi kao i Žalgiris. Tim iz Razgrada je posle dva poraza od zagrebačkog Dinama u kvalifikacijama za Ligu šampiona ponovo podigao formu i počeo sa pobedama pa je posle Žalgirisa, u domaćem šampionatu savladao sa ubedljivih 4:0 Pirin u gostima. Ludogorec je i dalje bez poraza u šampionatu Bugarske, ali je trenutno na trećoj poziciji u odnosu na vodeći CSKA 1948, doduše uz dve odigrane utakmice manje.

Duel ovog para je repriza njihovog dvomeča iz sezone 2017/2018. kada je Ludogorec prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a posle igre i rezultata iz prvog meča deluje da će klub iz Razgrada ponovo izaći kao pobednik iz dve utakmice protiv Žalgirisa, pa je dvojka sasvim realan ishod u Litvaniji, jer ne izgleda da će Ludogorec propustiti priliku koja mu se ukazala.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)