TIP JE ZAVIRIO U SPORT KOJI NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA PLANETU: Brejdi juri osmi prsten

Novosti online

13. 01. 2022. u 18:00

POČINjE najbitniji deo sezone u NFL ligi.

ТИП ЈЕ ЗАВИРИО У СПОРТ КОЈИ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ОДУШЕВЉАВА ПЛАНЕТУ: Брејди јури осми прстен

Foto: Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

POČINjE PLEJ OF U NFL LIGI, TIMOVI SE BORE ZA „LOMBARDIJEV“ TROFEJ

Ovog vikenda startuje plej-of, četvrtfinalnim duelima u konferencijama tzv. „vajld kard“ rundi. Najveće šanse da se domognu 56. Superbola , 13. febuara na stadionu „Sofaj“ u Los Anđelesu, imaju branoci pehara Tampa Bej, predvođeni legendarnim kvoterbekom Tomom Brejdijem koji juri osmu titilu, ali i prošlogodišnji finalisti Kanzas Siti. Ne treba otpisati ni Grin Bej i Tenesi, jer su kao prvi nosioci u svojim konferencijama oslobođeni obaveza u prvoj rundi, a imaće i prednost domaćeg terena, sve do eventualnog meča za trofej.

SINSINATI – LAS VEGAS 1

Sinsinati je hit ove sezone. Imali su taj luksuz da u poslednjem kolu odmaraju ključne igrače, pa tako na megdan Las Vegasu izlaze odmorni. Sa druge strane, tim iz „grada kocke“ je u triler završnici posle produžetaka uhvatio poslednji „voz“ za plej-of. Bengalsi u meč ulaze odmorniji i kvalitet je na njihovoj strani, očekuje se 1.

BAFALO - NjU INGLAND 2

Posle godinu dana pauze, Nju Ingland je ponovo u doigravanju. Slavni trener Bil Beličik ima ogomnu želju da dokaže da može da dođe do pehara i bez Toma Brejdija. „Patriote“ su ove sezone već slavile na stadionu Bafala, pa vredi probati sa iznenađenjem i pobedom gostiju.

TAMPA BEJ – FILADELFIJA 1

Svake godine Tom Brediji pomera granice, 44 -godišnji vođa napada Tampe naciljao je osmi prsten,pa se pobeda ekipe koja je jedna od najvećih favorita za trofej ne dovodi se u pitanje.

DALAS – SAN FRANCISKO 1, + poeni

Deluje da je Dalas uhvatio zalet baš kad im je bilo najpotrebnije, zabeležili su pet pobeda u šest kola. Njihovi protivnici cele sezone su se mučili sa povredama i zato su tek u poslednjem kolu obezbedili doigravanje. Ekipa iz Teksasa je blagi favorit, očekuju se i plus poena.

KANZAS – PITSBURG 1

Iako je Kanzas loše započeo sezonu sa četri poraza u sedam kola, od tada se sve preokrenulo. U narednih deset ubeležili su čak devet pobeda, pa u sjajnoj formi dočekuju plej-of.

LA REMS – ARIZONA + poeni

Ni jedni ni drugi nisu očekivali da će sresti već na početku doigravanja, jer su na početku sezone svrstavani u krug kandidata za Superbol. U obe utakmice između ova dva tima padalo je preko 50 poena. Trebalo bi opet da vidimo „revolveraški“ obračun kvoterbekova Ramsa Mejua Staforda i Kajlera Mareja iz Arizone .

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREDRAG JOKANOVIĆ: Samo Braga siguran fiks