REKONSTRUIŠE SE VRELOVOD U NOVOM SADU: Izmenjen saobraćaj u ovim ulicama

Lj.P.

19. 05. 2021. u 20:36

RADNICI JKP „Novosadska toplana“ počeli su danas sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda na Trifkovićevom trgu i u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića.

РЕКОНСТРУИШЕ СЕ ВРЕЛОВОД У НОВОМ САДУ: Измењен саобраћај у овим улицама

Arhiva

   Zbog tih  radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.


 Na Trifkovićevom trgu   privremeno se zabranjuje saobraćaj sa parne strane, a sa neparne strane se menja smer kretanja vozila i važiće jednosmeran saobraćaj od Njegoševe ulice prema Miletićevoj ulici. Planirani rok za završetak radova je 14. jun.

Prva faza obuhvata radove u delu Ulice Stevana Musića, od Radničke ulice do Ulice Maksima Gorkog i u Ulici Maksima Gorkog, od raskrsnice sa Ulicom Stevana Musića do broja 48 u Ulici Maksima Gorkog.


 U ovoj fazi radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delovima Ulice Stevana Musića, od Radničke ulice do Ulice Maksima Gorkog i u desnoj kolovoznoj traci u Ulici Maksima Gorkog, od Ulice Stevana Musića do broja 48 u Ulici Maksima Gorkog. Rok za završetak radova u prvoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 21. jun.

                                         

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri