MNOGO POSLA ZA POLICIJU U NIŠU: Vozili bahato, neoprezno, pod dejstvom alkohola i droge

J. Ć.

10. 05. 2021. u 15:03

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, tokom vikenda, zaustavili su petoricu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio motocikl pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

МНОГО ПОСЛА ЗА ПОЛИЦИЈУ У НИШУ: Возили бахато, неопрезно, под дејством алкохола и дроге

Foto: P. Milošević

Policija je na području grada alkotestirala dvojicu muškaraca starosti 47 i 56 godina koji su vozili „reno“ i „opel“ i utvrdila da imaju 2,45 i 2,17 promila alkohola u organizmu.

Takođe, iz saobraćaja je isključen i tridesetosmogodišnji vozač „fijata“ koji je vozio sa 1,81 promil alkohola, kao i pedesetosmogodišnji vozač „forda“ koji je upravljao sa 1,36 promila alkohola. 

Policija je zadržala i pedesetosmogodišnjeg vozača „smarta“ koji se sumnjiči  da je izazvao saobraćajnu nezgodu upravljajući vozilom sa 1,82 promila alkohola u organizmu.

On se sumnjiči da je u subotu udario u „tojotu“ i tom prilikom vozač „tojote“ je zadobio lake telesne povrede.

Policija je, prilikom redovne kontrole saobraćaja, zaustavila tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je upravljao neregistrovanim motociklom, bez vozačke dozvole i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. 

Svim vozačima određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)