ZADRŽANA ČETIRI VOZAČA ZBOG ALKOHOLA: U Južnobačkom okrugu za dan otkriveno i sankcionisano čak 770 prekršaja u saobraćaju

LJ.P.

30. 04. 2021. u 13:22

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je, 28. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 770 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ЗАДРЖАНА ЧЕТИРИ ВОЗАЧА ЗБОГ АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу за дан откривено и санкционисано чак 770 прекршаја у саобраћају

Foto: MUP

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i pet vozila, a zadržana su četiri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povređenih lica.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 28. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 770 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i 5 vozila, a zadržana su četiri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)