LIKOVNI KONKURS "VASKRŠNJE ŠARENILO": Kulturni centar opštine Rekovac organizuje takmičenje i onlajn izložbu dečjih radova

Z. Gligorijević

13. 04. 2021. u 10:18

KULTURNI centar opštine Rekovac organizuje prvi likovni konkurs i onlajn izložbu dečijih radova na temu „Vaskršnje šarenilo“.

ЛИКОВНИ КОНКУРС ВАСКРШЊЕ ШАРЕНИЛО: Културни центар општине Рековац организује такмичење и онлајн изложбу дечјих радова

Foto: Z. Gligorijević

Pravo učešća imaju sva deca predškolskog uzrasta i deca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Radovi, koji mogu biti u formi crteža,slike ili kolaža, moraju biti urađeni na listu A4 formata. Svaki rad na poleđini treba da sadrži ime i prezime učenika, godine starosti i razred koji pohađa, kontakt telefon učitelja, vaspitača ili roditelja. Radove treba dostaviti Kulturnom centru od 26. aprila do 7. maja.

Svi pristigli radovi koji ispunjavaju pravila konkursa učestvovaće u prvom krugu takmičenja, u okviru se za radove može glasati putem interneta na FB profilu Kulturnog centra, po sistemu jedan lajk-jedan glas. U uži izbor ući će po 10 radova iz obe kategorije sa najvećim brojem lajkova. Glasanje će trajati od 10. do 15. maja. Dozvoljeno je šerovanje slika ili albuma sa slikama ili linkova koji vode do albuma, ali važiće se samo lajkovi sa profila Kulturnog centra.

Predškolac koji bude osvojio prvo mesto biće nagrađen trotinetom, drugi će dobiti komplet školskog pribora, a treći poklon vaučer u vrednosti od 2.000 dinara za kupovinu u knjižari „Marker“ u Rekovcu. Autor pobedničkog rada u kategoriji mlađeg školskog uzrasta dobiće tablet, onaj koji osvoji drugo mesto dobiće komplet školskog pribora, a treće vaučer u vrednosti od 2.000 za kupovinu u knjižari „Marker“ u Rekovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)