RADOVI NA AUTOPUTU E - 75: Zauzeće zaustavne saobraćajne trake, u smeru Niš - Beograd

Tanjug

01. 04. 2021. u 09:21

OD DANAS od 9.00 časova, radovi na petlji "Niš jug", uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, saopštili su Putevi Srbije.

РАДОВИ НА АУТОПУТУ Е - 75: Заузеће зауставне саобраћајне траке, у смеру Ниш - Београд

U 2019. našim koridorima prošlo čak osam miliona vozila više nego 2020.

Od 12 časova radovi na petlji "Trupale", uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, u smeru Niš - Beograd.

Autoput, petlja Umčari, u oba smera, za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna) , od 1. marta do 1. novembra radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, pomoću semafora na 6 deonica, svaka deonica je dužine 600 m, a razmak između deonica je od 3 do 4 km.

U Staroj Pazovi u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci. Planirani rok završetka radova 1. jul.

Autoput E-70, u zoni petlje Sremska Mitrovica radovi na održavanju. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu auto - puta, u smeru Beograd - Šid.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, Šidu 300 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)