KONGRES STUDENATA TEHNIKE: Na "dnevnom redu" korišćenje izvora energije

B.B.

05. 03. 2021. u 14:24

BUDUĆI inžinjeri tehničkih nauka, okupiće se od 12. do 16. marta na Zlatiboru na tradicionalnom kongresu, koji organizuje Savez studenata Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. u Kongresnom centru Ratko Mitrović na Zlatiboru. Zbog akteulne epidemiloške situacije, broj učesnika u Kongresnom centru "Ratko Mitrović", a većina zainteresovanih će događaj moći da prati onlajn.

КОНГРЕС СТУДЕНАТА ТЕХНИКЕ: На дневном реду коришћење извора енергије

Studenti ETF

Na "dnevnom redu" će biti proučavanje i korišćenje različitih izvora energije, kao i informacioni i geološki potencijal. Kroz niz predavanja i radionica, učesnike će sa ovim temama upoznati profesori Mašinskog, Rudarsko-Geološkog, Tehnološko - metalurškog, Elektrotehničkog i Saobraćajnog fakulteta, predavači sa univerziteta u Srbiji, kao i predstavnici resornih ministarstava i vodećih kompanija.

Kongres studenata tehnike je osnovan na inicijativu studenata tehničkih fakulteta koji su uvideli potrebu za sticanjem novih znanja i usavršavanjem u tehničko-tehnološkoj oblasti. Na prvom skupu, 2014. godine su postavljeni temelji i pokrenut je proces usavršavanja mladih i ambicioznih studenata, čija će znanja u budućnosti biti od velikog značaja za razvoj i unapređenje privrede  Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!