NAPAD NA NA AUTOBUSE AUTOPREVOZNIKA IZ KOSOVSKE MITROVICE: Oštećeno sedam vozila

D. Z.

19. 02. 2021. u 21:15

U NOĆI između četvrtka i petka, još uvek nepoznate osobe oštetile su sedma autobusa u vlasništvu kompanije „Džo Travel“ iz Kosovske Mitroivce.

НАПАД НА НА АУТОБУСЕ АУТОПРЕВОЗНИКА ИЗ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ: Оштећено седам возила

Foto: D. Z.

Naime, prema rečima Besima Hotija zamenika komandanta kosovske poicije za regoion sever na autobusima su polomljena vertobranska stakla a policija je oavila preliminarne istrage.

Foto: D. Z.

-Četiri autobusa su oštećena na parkingu u Rudaru a tri u Mitrovici , koja su se nalazila u delu oko autobuske stanice-istakao je Hoti dodajući da je javni tužilac najavio otvranje istage u pogledu oštećenja pokretne imovine, kao i da policija intenzivo radi na pronalaženju počinilaca i motiva ovog krivičnog dela ali da za sada nema osumnjičenih. Ni vlasnik kompanije „Džo Turs“ ne zna šta bi mogao biti motiv oštećenja njegovih autobusa jer je kako ističe sa svima u korektinim odnosima.

- Iako godinama vozim po centralanoj Srbiji i Crnoj Gori nikada ni sa kim nisam imao problema –ističe Goran Antić, vlasnik kompanije “Džo travel“ naglašavajući da je pričinjena šteta oko 10.000 evra ali da će procenu obaviti ovlašćena firma. Inače, za ovog privatnog preduzetnika sa severa Kosmeta koji ima više linija ka centrlanoj Srbiji i Crnoj Gori žitelji ovog dela Pokrjaine imaju samo reči hvale zbog čega i osuđuju nedelo koje je pričinjeno autobusima ovog autoprevoznika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!