KAZNE I OPOMENE ZBOG PARKIRANJA: Pojačana kontrola vlasnika vozila i taksista u Novom Sadu

J. S.

09. 02. 2021. u 06:21

U POSLEDNJA četiri dana gradski inspektori, saobraćajna policija, komunalna milicija i "Parking servis" u pojačanim kontrolama kaznili su vlasnike koji su automobile i taksi vozila parkirali na autobuskim stajalištima u Novom Sadu.

КАЗНЕ И ОПОМЕНЕ ЗБОГ ПАРКИРАЊА: Појачана контрола власника возила и таксиста у Новом Саду

Foto D. Dozet

- Tokom navedenih kontrola, zatečeno je šest vozila u prekršaju - od toga dva taksi vozila koja su koristila autobusko stajalište za obavljanje taksi prevoza i četiri vozila koja su koristili građani - saopštila je Gradska uprava za inspekcijske poslove.

Jedan taksista dobio je prekršajni nalog sa kaznom od 10.000 dinara, a drugi prekršaj i kaznu u iznosu od 20.000 dinara. Takođe, ispisana su četiri prekršajna naloga u iznosu od 5.000 dinara, za parkirana motorna vozila na autobuskom stajalištu.

Kontrole su obavljene u Uspenskoj ulici, okolini Futoške pijace, duž Bulevara oslobođenja (kod pijace, Promenade i Merkatora) kod Železničke stanice na Bulevaru Jaše Tomića, duž Bulevara patrijarha Pavla i na drugim lokacijama.

- Zajednička kontrola je u potpunosti ispunila očekivanja planiranog rada a saradnja je, kao i u dosadašnjim kontrolama, bila na visokom nivou u skladu sa zadatim aktivnostima u okviru propisanih nadležnosti - zaključuju u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove uz napomenu da će ove vrste kontrole biti nastavljene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)