NASTAVLJA SE IMUNIZACJA SRBA SA KIM: I Albanci bi da stanu u red za vakcinu

D.Z.

08. 02. 2021. u 09:35

VAKCINACIJA Srba sa Kosmeta pre svega iz centralnog dela i Metohije nastaviće se i tokom narednih dana u kuršumlijskom Domu zdravlja gde je do sada prema rečima dr Uranije Petrović, direktorke ove ustanove vakcinisano oko oko 2300 žitelja Kosova i Metohije.

НАСТАВЉА СЕ ИМУНИЗАЦЈА СРБА СА КИМ: И Албанци би да стану у ред за вакцину

Foto: D.Z.

Među njima, je prema saznanjima Novosti vakcine primilo i nekoliko Albanaca koji poseduju srpska dokumenta odnoso koji se tretiraju građanima Srbije.

- Osim nekoliko njih koji su već orimili vakcinu veći broj Albanaca sa Kosova i Metohije raspituje se u našoj zdravstvenoj ustanovi kako može da primi vakcinu, ali to pravo mogu da ostvare samo oni koi poseduju srpska lična dokumenta - pojašnjava dr Petrović napominjući da će uporedo sa vakcinacijom žitelja sa KiM tokom ove sedmice dolaziti i na revakcinaciju oni koji su je već primili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina