NASTAVLJA SE IMUNIZACJA SRBA SA KIM: I Albanci bi da stanu u red za vakcinu

D.Z.

08. 02. 2021. u 09:35

VAKCINACIJA Srba sa Kosmeta pre svega iz centralnog dela i Metohije nastaviće se i tokom narednih dana u kuršumlijskom Domu zdravlja gde je do sada prema rečima dr Uranije Petrović, direktorke ove ustanove vakcinisano oko oko 2300 žitelja Kosova i Metohije.

НАСТАВЉА СЕ ИМУНИЗАЦЈА СРБА СА КИМ: И Албанци би да стану у ред за вакцину

Foto: D.Z.

Među njima, je prema saznanjima Novosti vakcine primilo i nekoliko Albanaca koji poseduju srpska dokumenta odnoso koji se tretiraju građanima Srbije.

- Osim nekoliko njih koji su već orimili vakcinu veći broj Albanaca sa Kosova i Metohije raspituje se u našoj zdravstvenoj ustanovi kako može da primi vakcinu, ali to pravo mogu da ostvare samo oni koi poseduju srpska lična dokumenta - pojašnjava dr Petrović napominjući da će uporedo sa vakcinacijom žitelja sa KiM tokom ove sedmice dolaziti i na revakcinaciju oni koji su je već primili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bara

08.02.2021. 10:59

E moji Albanci ,da ste barem Hrvati ili da vam je upravnica Ateljea 212 drug i jos sunarodnik oz Rijeke,ne bi vas niko pitao dal imate nasa dokumenta.... gde su sada nasi da stanu u odbranu Albanaca i daju svoju vakcinu...nem vaa....ala smo licemerni.