OBNOVLJEN VOZNI PARK: Novo sanitetsko vozilo za opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu (FOTO)

G.Ć.

02. 02. 2021. u 13:13

KAO što je prošlog meseca i najavljeno, vozni park Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu od početka ove sedmice raspolaže sa potpuno novim, savremenim sanitetskim vozilom marke „fijat“.

ОБНОВЉЕН ВОЗНИ ПАРК: Ново санитетско возило за општу болницу Студеница у Краљеву (ФОТО)

Foto: G.Šljivić

Ovaj sanitet nabavljen je zahvaljujući Ministarstvu zdravlja i u saradnji sa Kliničkim centrom Srbje i prvo je sanitetsko vozilo koje je za minule četiri godine stiglo u kraljevačku bolnicu.

- Mnogo smo kilometara prešli prethodnih meseci, tako da su gotovo sva naša vozila gotovo na izdisaju. Zato nam je mnogo važno što smo dobili ovaj sanitet. Očekujem da u narednih mesec dana od Ministarstva zdravlja dobijemo još jedno savremeno i potpuno opremljeno vozilo. Time ćemo kompletirati naš sanitetski prevoz i što se toga tiče biti mirni nekoliko godina – kaže dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice „Studenica“.

On je ovom prilikom istakao da je Ministarstvo zdravlja tokom prošle godine u OB „Studenica“ uložilo ukupno 56,5 miliona dinara.

Foto: G.Šljivić

 

- To je najviše u proteklih nekoliko godina, a obuhvata nabavku nove opreme i uređenje bolničkih prostorija – dodao je dr Mrvić. - Osim toga, prošle godine u raznoj robi i opremi, našoj ustanovi donirano je 76 miliona dinara i to od društveno odgovornih firmi i organizacija, kao i humanih pojedinaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!